Geniet van de Natuur met Couture Jardin

Couture Jardin is meer dan een meubelmerk; het is een levensstijl.

Toegewijd aan het bieden van een relaxte buitenervaring die voldoet aan de hoge verwachtingen van zowel particuliere als commerciële projecten. Met hoogwaardige materialen zoals aluminium, weerbestendige COUTUREtex-stof en UV-bestendige rieten, biedt Couture Jardin een garantie van 5 jaar. Vertrouw erop dat uw meubels seizoen na seizoen stijlvol blijven.

Over de Designer: Normand Couture

Normand Couture's passie voor ontwerp begon op jonge leeftijd toen hij zijn hele slaapkamer zelf ontwierp. Als jonge volwassene opende hij zijn eerste moderne designwinkel, en al snel groeide zijn invloed in de designwereld.

Met meer dan 50 awards voor productontwerp en winkelprestaties is Normand's visie uniek. Zijn focus ligt op stijl, verhouding en comfort. In 2009 lanceerde hij het merk COUTURE Jardin, dat nu in meer dan 60 landen wordt verkocht.

Ontworpen in Canada en vervaardigd in China, Couture Jardin blijft een pionier in de buitenmeubelindustrie, met Normand aan het roer als een visionaire leider.

J&E: Uw Couture Jardin Distributeur in Europa

Als officiële distributeur van Couture Jardin in Europa, speelt J&E een cruciale rol in het brengen van deze uitzonderlijke buitenmeubelcollecties naar liefhebbers van stijl en comfort in heel Europa.

Met decennia aan ervaring in buitenmeubilair, is J&E volledig toegewijd aan het aanbieden van ontspannen buitenleven en het voldoen aan de hoge verwachtingen van zowel residentiële als commerciële projecten.

J&E's partnerschap met Couture Jardin is gebaseerd op een gedeelde visie van uitmuntendheid in ontwerp en vakmanschap. De exclusieve samenwerking zorgt ervoor dat klanten kunnen genieten van de luxueuze en duurzame producten die Couture Jardin biedt, allemaal ondersteund door een 5-jarige garantie.

16395_9

Collectie BUBBLES

Net als champagne en feestelijke momenten, roept BUBBLES een glimlach op je gezicht. Kan een bank of stoel vreugde brengen? Wij geloven dat BUBBLES dat doet!
Ontdek de BUBBLES collectie
CJ-CURL- (23)

Collectie CURL

CURL gaat over het creëren van uw eigen comfortabele nest. Deze geheel gebogen structuur, vakkundig aangekleed met willekeurig geweven riet, creëert een prachtige vorm die uitnodigend is. Sculpturaal en uniek, dit is simpelweg "kunst om op te zitten."
Ontdek de CURL collectie
CJ-HUG- (111)

Collectie HUG

Indoor ontmoet outdoor met HUG. Bij de eerste aanblik voelt u zich al comfortabel. Fijn aangekleed met unieke vezels, HUG straalt een onmiddellijk gevoel van geluk uit.
Ontdek de HUG collectie
CJ-LOOP- (22)

Collectie LOOP

LOOP, een ware hedendaagse collectie, past gemakkelijk in een meer overgangsomgeving dankzij de klassieke vorm en luxe geweven vezels. Het ziet er niet alleen uitnodigend uit; hier is gezellig comfort de regel.
Ontdek de LOOP collectie
CJ-SKY- (10)

Collectie SKY

De SKY-lounger is eenvoudig op zijn gemak in de meeste buitenomgevingen, en spoort ons aan om het rustig aan te doen...
Ontdek de SKY collectie