ONS VERHAAL

1989 UIT LIEFDE VOOR MEUBELS EN INDONESIË

De band met Indonesië vormt de oorsprong van J&E. Eind jaren ’80 woonde de familie Goudkuil er een tijdlang. Terug in Nederland besloten vader Jan en zoon Edmar de mooie teakhouten meubelen, die zo kenmerkend zijn voor Indonesië, te importeren. J&E was geboren, uit liefde voor het land en de meubelbranche. Bijna 30 jaar later vormt die liefde nog altijd een belangrijke basis voor onze werkwijze. Zo hebben we niet alleen een eigen fabriek in Semarang en een houtbewerkingsbedrijf in Jepara, maar zorgen we ook voor huisvesting, scholing en gezondheidszorg voor onze medewerkers. Daarnaast werken we met veel lokale leveranciers. We wisselen kennis en ervaring uit en ontwikkelen steeds nieuwe producten. Van klassiek tot modern, met een strakke of ruige uitstraling. En van series in verschillende soorten teakhout tot unieke producten en maatwerk. Want teak past in elke interieurstijl.
DAT ZIJN WIJ:

J&E TEAK MEUBELEN

De service van een oer-Hollands familiebedrijf gecombineerd met de warme gastvrijheid van Indonesië. Dat zijn wij: J&E Teak Meubelen. In onze fabriek in Jepara maken we meubelen voor en door mensen met liefde voor kwaliteit en sfeer. Van series in verschillende soorten teakhout tot unieke producten en maatwerk. Hierbij gebruiken we uitsluitend gerecycled teak en plantageteak. Want we staan voor duurzaamheid in alle opzichten. Dat ziet u ook terug in de hechte relaties met klanten, leveranciers en medewerkers – in Nederland én Indonesië. Zo gaat kwaliteit hand in hand met een persoonlijke en betrokken aanpak.

Verderop leest u het hele verhaal van J&E. We vertellen u het ook graag zelf, bel gerust voor een afspraak: 026 479 0870.

DUURZAAM

EERLIJK EN DUURZAAM
IN ALLE OPZICHTEN


De teakmeubelen van J&E zijn uitsluitend gemaakt van plantageteak of gerecycled teak, bijvoorbeeld van oude meubels of balken van woningen. U bent dus zeker van een eerlijk product, dat vele jaren meegaat.

Ook op andere manieren investeren we in duurzaamheid.

Zo ondersteunen we twee weeshuizen in Semarang, een tehuis voor blinde kinderen op Bali en een opvangtehuis voor straatkinderen in Jakarta. Want als wij ons zo thuis voelen in Indonesië, mogen we de mensen daar best een handje helpen.

ONS VERHAAL
ons-verhaal-team-nederland
Team Nederland
ons-verhaal-team-indonesie
Team Indonesië

WELKOM IN DE WERELD VAN J&E

We hopen dat u zich thuis voelt bij ons!

GEZELLIG TEAM, MET KORTE LIJNEN VOOR EEN FLEXIBELE AANPAK

In Nederland groeide J&E, dat begon met een container in de tuin, uit tot een handelsmagazijn van meer dan 8.000 M2 aan de A50 bij Heteren. Hier vindt u een uitgebreid assortiment teakmeubelen op voorraad. Natuurlijk groeide onze organisatie mee, maar de sfeer van ons familiebedrijf hebben we behouden.

Ons compacte, gezellige team staat voor korte lijnen en goede service. Elke bestelling controleren we; geen doos verlaat ongeopend ons magazijn. De korte lijnen, zowel in Nederland als Indonesië, zorgen voor de nodige flexibiliteit.