Private label teak meubelen

Teak is een prachtig product met een warme uitstraling. Maar elke soort teakhout heeft ook een eigen karakter. Rustig en licht of juist donker met een stoere look. Door de ongekende mogelijkheden en het maatwerk wat J&E aanbiedt, kunt u ook kiezen voor een Private Label. Uw eigen merk op uw eigen ontworpen producten. Een uniek concept.

Wat is private label?

Private labeling is een strategie waarbij u onze hoogwaardige teak meubelen verkoopt onder uw eigen merknaam. Dit geeft u volledige controle over branding, prijsstelling en marketing, terwijl u profiteert van onze expertise in meubelproductie.

Waarom kiezen voor J&E's private label teak meubelen?

Bij J&E begrijpen we de waarde van exclusiviteit en bieden daarom teak meubelen aan die uniek zijn in ontwerp en kwaliteit, waardoor u zich kunt onderscheiden van de concurrentie. We gebruiken enkel het beste teak hout te gebruiken om ervoor te zorgen dat elk meubelstuk niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook lang meegaat. 

Uw merkidentiteit is van essentieel belang voor ons, en daarom bieden wij de flexibiliteit om onze producten naadloos aan te passen aan uw merk, zodat uw merk steeds centraal staat. Daarnaast zorgen onze aantrekkelijke prijzen en hoge kwaliteit voor betere winstmarges voor uw bedrijf, waardoor u kunt genieten van een betere financiële return on investment. 

Met J&E's private label teak meubelen krijgt u niet alleen uitzonderlijke producten, maar ook een strategische partner die zich inzet voor uw succes.

Hoe werkt een private label?

Het proces is eenvoudig:

  1. Keuze van producten: Selecteer uit ons uitgebreide assortiment teak meubelen.
  2. Branding: Wij passen de producten aan uw merk aan.
  3. Levering en ondersteuning: Wij verzorgen de productie, kwaliteitscontrole en levering, terwijl we u ondersteunen bij elke stap.

Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid

De teakmeubelen van J&E zijn uitsluitend gemaakt van plantageteak of gerecycled teak, bijvoorbeeld van oude meubels of balken van woningen. U bent dus zeker van een eerlijk product, dat vele jaren meegaat.

Ook op andere manieren investeren we in duurzaamheid.

Zo ondersteunen we twee weeshuizen in Semarang, een tehuis voor blinde kinderen op Bali en een opvangtehuis voor straatkinderen in Jakarta. Want als wij ons zo thuis voelen in Indonesië, mogen we de mensen daar best een handje helpen.

Over J&E

Wij zijn J&E Teak Meubelen, een familiebedrijf met Nederlandse roots en de warmhartige gastvrijheid van Indonesië. Onze fabriek in Jepara staat in het teken van het creëren van meubels, vervaardigd met passie voor kwaliteit en sfeer. Ons assortiment varieert van diverse teakhouten series tot exclusieve producten en op maat gemaakte creaties. 

We zetten ons in voor duurzaamheid door alleen gerecycled en plantageteak te gebruiken. Deze toewijding aan duurzaamheid weerspiegelt zich in onze duurzame relaties met klanten, leveranciers en medewerkers, zowel in Nederland als in Indonesië. Bij ons vindt u kwaliteit die samengaat met een persoonlijke en betrokken benadering.

Neem vandaag nog contact op!

Private labeling met J&E is meer dan alleen een product kopen; het is een partnerschap dat gericht is op uw groei en succes. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze private label teak meubelen uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.